Τελευταία πεζοπορία για την ορειβάτισσα Ελένη Αναθρεπτάκη από το Ηράκλειο. Άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πτώση σε φαράγγι στα Χανιά.

Αποκλειστικές εικόνες από την δύσκολη πολύωρη επιχείρηση της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση της άτυχης 40χρονης, εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV.

Εν τω μεταξύ με πόνο και δάκρυα φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την 42χρονη ορειβάτισσα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από μεγάλο ύψος από πλαγιά στην περιοχή Βρυσί του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά. Η τελευταία πράξη του δράματος “γράφτηκε” το απόγευμα της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Αρκαλοχώρι, όπου όσοι την γνώρισαν την αποχαιρέτησαν.

Όπως ανέφεραν οι συνάδελφοί της:

«Οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηρακλείου του ΕΟΠΥΥ αποχαιρετάμε με οδύνη, σήμερα 29 Μαΐου του 2017, τη συνάδελφο και φίλη Ελένη Αναθρεπτάκη.

Η ψιλόλιγνη φιγούρα της, η αγέρωχη όψη της, το πάθος της για ζωή, η αισιόδοξη ματιά της, η φιλική της διάθεση, η συναδελφική συμπεριφορά της …. όλα αυτά σηματοδοτούν την απουσία της δικής μας, αψεγάδιαστης Ελένης.

Καλό ταξίδι κοπελιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook