Ένας 32χρονος συνελήφθη, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο – Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  περισσότερα από 200 γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη, σήμερα (30.05.2017) το πρωί στο   Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 32χρονος, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (30.05.2017) το πρωί εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 32χρονος και κατά τη διάρκεια  ελέγχου που επακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια συσκευασία ηρωίνης συνολικού βάρους 216 γραμμαρίων και  δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην συνέχεια  πραγματοποιήθηκε  έρευνα  στην οικία του  σε περιοχή του Δήμου Βιάννου από  αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου, όπου  βρέθηκε και  κατασχέθηκε  μικροποσότητα κάνναβης. 

Η προανάκριση  διενεργείται  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook