Εκτός από την ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τους αντιπάλους τους για τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν έμαθαν ακόμα η γυναικεία ομάδα, οι Έφηβοι και οι Μίνι Παίδες.

Στην Α2 Γυναικών ο ΝΟΧ επιστρέφει έπειτα από απουσία κάποιων χρόνων με στόχο να διεκδικήσει αρχικά την παραμονή του. Έφηβοι και Μίνι Παίδες θα λάβουν μέρος στην τρίτη προκριματική φάση.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Τους αντιπάλους τους για τα πρωταθλήματα πόλο της Α2 εθνικής κατηγορίας στις Γυναίκες και σε αυτά των Εφήβων και των Μίνι Παίδων γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Ειδικότερα, στην Α2, ο ΝΟΧ επιστρέφει μετά από απουσία κάποιων ετών, έχοντας σαν στόχο να διεκδικήσει την παραμονή του, ενώ σε επίπεδο Εφήβων και Μίνι Παίδων, θα λάβει μέρος στην Γ’ προκριματική φάση.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α’ Φάση, 30/6-2/7)

Για το πρωτάθλημα της Α2, ο Ν.Ο. Χανίων κληρώθηκε με αντιπάλους τους Πανιώνιο, ΓΣ Ηλιούπολης και Νηρέα Χαλανδρίου, με τους αγώνες να γίνονται στην Αθήνα. Αντίστοιχα, στον όμιλο Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι ΟΥΚ Βόλου, Ηρακλής, Ν.Ο. Λάρισας και ΠΑΟΚ. Στην Τελική Φάση (21-23 Ιουλίου), οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο 4) θα παίξουν στα πλέι οφ όπου η 1η ομάδα ανεβαίνει στην Α1 και οι 2 τελευταίες (σύνολο 4) στα πλέι άουτ (οι 2 τελευταίες υποβιβάζονται στην Β’ Εθνική).

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ (Γ’ Φάση, 23-25 Ιουνίου)

Στον 2ο όμιλο κληρώθηκαν οι Εφηβοι του Ν.Ο. Χανίων, οι οποίοι και θ’ αντιμετωπίσουν τους Παναθηναϊκό, ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέα Χαλανδρίου και Εθνικό. Ο ΝΟΧ θα επιδιώξει στην πρόκριση για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (30/6-2/7).

ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ (Γ’ Φάση, 16-18 Ιουνίου)

Στο πλαίσιο της Γ’ φάσης, ο Ν.Ο. Χανίων θα αγωνιστεί κόντρα στους Ν.Ο. Χίου, Νηρέα Χαλανδρίου και Πανιώνιο για τις ανάγκες του Β’ ομίλου Αθήνας, έχοντας σαν στόχο την πρόκριση για τα τελικά (20-23 Ιουλίου).

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook