“Να κάνετε το συντριβάνι γλάστρα για τα λουλούδια κύριοι της δημοτικής αρχής”

“Να κάνετε το συντριβάνι γλάστρα για τα λουλούδια κύριοι της δημοτικής αρχής”, αναφέρει στην επιστολή-καταγγελία προς το Flashnews.gr, ένας πολίτης των Χανίων, ο οποίος εκφράζει την αγανάκτηση του για την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Χορτατσών.

Μια πλατεία που η λέξη εγκατάλειψη είναι “μικρή”, μπροστά σε αυτό που επικρατεί. Ο αναγνώστης μας επικεντρώνεται στο όμορφο, αλλά εγκαταλελειμμένο συντριβάνι που βρίσκεται εκεί το οποίο μάλιστα τολμά να το χαρακτηρίσει ακόμα πιο όμορφο και από το “φλοτέρ” του λιμανιού.

Μάλιστα δίνει και μια….λύση στον δήμο Χανίων αφου δεν λειτουργεί που δεν λειτουργεί το συντριβάνι να ρίξουν λίγο χωματάκι να το μετατρέψουν σε…γλάστρα.

Γιατί όχι;”Περνώντας πρόσφατα από την πλατεία Χορτατσών είδα αυτό το συντριβάνι, το οποίο ποτέ δεν είχα προσέξει. Θες η γενικότερη ασχήμια που επικρατεί εκεί, θες ότι δεν περνάω τόσο συχνά από το κέντρο της πλατείας, θες ότι πολύ σπάνια παρκάρω εκεί λόγω των “παρκαδόρων” δεν το είχα προσέξει. 

Βλέπω και τη μεγαλειώδη επιγραφή για την “εγκατάσταση-θεμελίωση” του και αναρωτιέμαι αν έχει ποτέ λειτουργήσει και για πόσο. 

Η σημερινή του κατάντια δεν έχει να κάνει ούτε με μνημόνια, ούτε με έλλειψη χρημάτων αλλά απλά με αδιαφορία και έλλειψη οράματος για μια πιο όμορφη πόλη. Άσε που το συγκεκριμένο συντριβάνι, είναι πιο όμορφο από το “φλοτέρ” του λιμανιού. 

Αν λοιπόν δεν σας ενδιαφέρει κύριοι της δημοτικής αρχής να το επισκευάσετε και να το λειτουργήσετε, επειδή θα καίει ρεύμα και θα χρειάζεται κάποιος να το καθαρίζει, τότε γεμίστε το με χώμα και κάντε το μια ωραιότατη γλάστρα με λουλούδια. Ή μήπως και αυτό σας πέφτει πολύ; Κρίμα γενικότερα για την εμφάνιση.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook