«Σεφτέ» στο μεταγραφικό παζάρι έκανε την Παρασκευή ο ΑΓΟΡ που προχώρησε στην απόκτηση των δύο πρώτων παικτών που θα τον ενισχύσουν την νέα χρονιά στην προσπάθεια που θα κάνει στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ. 
Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου σμολ φόργουορντ Αβραάμ Καλλινικίδη (Ύψος 1,97) που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ καθώς και του 23χρονου Αμερικανού σούτινγκ γκάρντ Κάσεϊ Μίτσελ (Ύψος 1,93) που αποφοίτησε φέτος από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια και θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ για την απόκτηση των δύο παικτών : 

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο αθλητή, Αβραάμ Καλλινικίδη, ύψους 1,97μ., small forward, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανελλήνιο, Τυφώνα, Πιλοσέτ, Αιγάλεω και ΑΕΚ και τον 23χρονο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, Casey Mitchell, ύψους 1,93μ., απόφοιτο του πανεπιστημίου West Virginia που το 2010 στο Final Four του κολεγιακού πρωταθλήματος στο Πόρτσμουθ ήταν πρώτος με 23,5 πόντους μ.ό. στο Pre NBA Draft». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook