Συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Στην πολιτιστική και οικονομική ΄΄ταυτότητα΄΄ της Κρήτης, στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, στην γεωστρατηγική θέση του νησιού που αναμένεται να καταστεί ενεργειακός κόμβος, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης  καλωσορίζοντας τα στελέχη του Βασιλικού Κολεγίου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσία και εκπροσώπων της Βρετανικής Πρεσβείας που επισκέφτηκαν σήμερα εθιμοτυπικά την Περιφέρεια Κρήτης.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ήταν παράλληλα παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δημήτρης Μιχελογιάννης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου στον τουρισμό Ζαν Αντρέα Καρατζίνι όπου ο μεν κ. Μιχελογιάννης παρουσίασε την πρόταση  της Περιφέρειας για τον πολιτιστικό τουρισμό της Κρήτης – δυνατότητες ποιοτικής ανάπτυξης της ενδοχώρας, ο δε κ. Καρατζίνι αναφέρθηκε στην τουριστική πολιτική του Δήμου Ηρακλείου κ.α.

Τα στελέχη του Βασιλικού Κολεγίου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου που προέρχονται από 15 διαφορετικές χώρες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νησί, τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης και για ευρύτερα θέματα. Ακολούθησε συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις από τον κ. Αρναουτάκη αλλά και από τους κ.κ. Μιχελογιάννη και Καρατζίνι.

Στο τέλος της συνάντησης δόθηκαν στην αποστολή δώρα – πληροφοριακό υλικό για το νησί μας, από την Περιφέρεια και τον Δήμο Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook