Μεγάλη προσοχή σε όλους τους οδηγούς που κατευθύνονται στα Χανιά – Χρειάζεται άμεση επέμβαση στον δρόμο

Στην εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνης , στον επονομαζόμενο ως Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑ Καρμανιόλα) και μεταξύ του Καλαμίου και των Καλυβών υπάρχουν δύο άκρως επικίνδυνες στροφές στις οποίες σημειώνονται συνεχώς τροχαία δυστυχήματα.

Η μια στροφή είναι στο ύψος του Ιτσεδίν και η άλλη  αμέσως μετά την ευθεία στο ύψος του ποταμού Κοιλιάρη.

Πέραν των όποιων ευθυνών μπορεί να έχουν οι οδηγοί που εμπλέκονται στα τροχαία, εκεί στην στροφή του Κοιλιάρη υπάρχει μια εγκληματική αμέλεια εκ μέρους των (όποιων) είναι αρμόδιοι – υπεύθυνοι για την εθνική οδό.

Τα κλαδιά των δέντρων και άλλων φυτών έχουν καλύψει τμήμα του δρόμου με αποτέλεσμα οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τα Χανιά να μην έχουν την παραμικρή ορατότητα και επιπλέον να είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν προς την μέση του δρόμου.

Μια κίνηση που μπορεί να έχει ολέθριες επιπτώσεις όταν από το αντίθετο ρεύμα κινείται την ίδια στιγμή κάποιο άλλο όχημα.

Ας δουν οι πάσης φύσεως αρμόδιοι – υπεύθυνοι τις φωτο και το βίντεο και ας σπεύσουν να κλαδέψουν τα φυτά, γιατί όταν συμβεί το μοιραίο δεν θα μπορούν να επικαλεσθούν, την κακιά ώρα, τις μελέτες, ή ότι άλλο και δεν θα υπάρχει λόγος αναζήτησης ευθυνών , αφού αυτές είναι εμφανείς.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook