Οι δύο από τους τέσσερεις υπό δοκιμή παίκτες που θα τσεκάρει από κοντά ο Νίκος Αναστόπουλος έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Καρπενήσι και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τον ΟΦΗ. 
Οι δύο παίκτες αυτοί είναι ο διεθνής 32χρονος Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο Αμπντεραούφ Ζαραμπί που αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και ο 25χρονος Κολομβιανός με γαλλικό διαβατήριο Φραντσίσκο Ντονζελότ που αγωνίζεται σε όλη την δεξιά πλευρά. 
Και αν για τον Ζαραμπί ήδη γνωρίζαμε πολλά πράγματα ο Ντονζελότ είναι ένας παίκτης που παρά το ότι δεν είναι μεγάλος σε ηλικία έχει αγωνιστεί ήδη σε αρκετές ομάδες της Γαλλίας αλλά έχει και ένα επιτυχές πέρασμα από τον Ερυθρό Αστέρα πριν από 3 χρόνια. Πέρυσι ο Ντονζελότ αγωνίστηκε στην Γ΄ κατηγορία της Γαλλίας με την φανέλα του Στρασβούργου με το οποίο είχε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. 
Και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν στο αυριανό φιλικό που θα δώσει ο ΟΦΗ στις 6 το απόγευμα στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε αυτό το φιλικό αν προλάβουν θα αγωνιστούν και ο Βραζιλιάνος με τον Χιλιανό επιθετικό που αναμένονται το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι στο Καρπενήσι για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΟΦΗ και να τους τεστάρει αγωνιστικά από κοντά ο Νίκος Αναστόπουλος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook