Δύο φιλικά παιχνίδια στα οποία θα τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του θα δώσει το Σάββατο και την Κυριακή ο Εργοτέλης . 
Το Σάββατο η κρητική ομάδα θα πάει στις Αρχάνες για να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Γιούχτα στο οποίο ο Νίκος Καραγεωργίου προτίθεται να χρησιμοποιήσει κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του και κάποια παιδιά από την ομάδα Κ20. 
Την Κυριακή ο Εργοτέλης θα δώσει ένα πιο δυνατό φιλικό στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού του Παγκρητίου Σταδίου με αντίπαλο την ομάδα του Ρούβα που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. 
Σε αυτό το φιλικό ο προπονητής του Εργοτέλη αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους λεγόμενους βασικούς προκειμένου καθώς θέλει να αρχίζει σιγά σιγά να καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 
Στα της προετοιμασίας την Παρασκευή οι παίκτες του Εργοτέλη προπονήθηκαν μόνο το απόγευμα με τους Τζούνιορ και Γιαλούση να ακολουθούν και πάλι ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο δεν θα δώσουν το παρόν στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα τους το Σαββατοκύριακο αλλά θα είναι έτοιμοι με την έναρξη της νέας χρονιάς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook