Καλή επιτυχία εύχεται στους υποψήφιους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Γιώργος Τερζάκης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις:

“Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

Με τις εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα ολοκληρώνεται ένας όμορφος κύκλος στη ζωή σας, που θα θυμάστε πάντα με νοσταλγία και χαμόγελο. Τελειώνει η περίοδος της ξενοιασιάς και της παιδικής αθωότητας και αρχίζει η περίοδος της ανεξαρτησίας, της δημιουργικότητας και της υλοποίησης των ονείρων σας.

Ακολουθήστε τα όνειρά σας. Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία, με σιγουριά, με πίστη στις δυνάμεις σας.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας μόνο από τους σταθμούς. Διώξτε το άγχος, αντιμετωπίστε αυτή τη δοκιμασία με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά. Όλοι και όλες είστε ξεχωριστοί και ξεχωριστές. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν. Γράψτε ήρεμα και χαρείτε μετά το καλοκαίρι σας.

Πιστεύω σ’ εσάς. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, να δώσετε σχήμα στη φαντασία σας, να διαμορφώσετε το μέλλον που ονειρεύεστε και που σας αξίζει.

Εύχομαι σε όλους και όλες, ολόψυχα, καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook