Η ξανθιά 23χρονη κόρη του Hulk, Brooke, μοντέλο στο επάγγελμα, μεγάλωσε και δείχνει να έχει πάρει πολλά από τον μπαμπά της.

Αν και οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, η Brooke έκανε κάτι που προκάλεσε την… ντροπή του Hulk Hogan. Πόζαρε για λογαριασμό της φιλοζωικής οργάνωσης PETA, σε μια άκρως προκλητική στάση μέσα σε ένα τεράστιο κλουβί. Ο ίδιος δείχνει στις φωτογραφίες να προσπαθεί να σκεπάσει τα επίμαχα γυμνά σημεία του κορμιού της κόρης του, εμείς ωστόσο διακρίνουμε το αίσθημα υπερηφάνειας που έχει ένας πατέρας που θαυμάζει τα φυσικά κάλλη του παιδιού του.

 Ο πασίγνωστος πυγμάχος, που το αληθινό του όνομα είναι Terry Gene Bollea, έπραξε όπως κάθε προστατευτικός πατέρας, αν και μάλλον ενήργησε λίγο καθυστερημένα.


Τη φωτογράφιση θαύμασε και η μητέρα της Brooke Jennifer McDaniel. Η 23χρονη έκανε αυτή τη φωτογράφηση για να στείλει το δικό της μήνυμα, προσπαθώντας να μεταφέρει στον κόσμο το πόσο άσχημο και απάνθρωπο είναι να κλείνει μια ζωή μέσα σε ένα άψυχο κλουβί.

Παρόλα αυτά, αν και η καμπάνια έγινε με σκοπό να σταματήσει η βία ενάντια στα ζώα, είναι πράγματι πολύ δύσκολο κανείς, να μην επικεντρωθεί στις ζουμερές και άκρως αισθησιακές καμπύλες της κόρης του μίστερ «Σίδερα».

Embarrassed: Hulk Hogan protects his daughter's modesty by covering her nude picture with his hands
Daddy's girl: Brooke tries to keep her father sweet by planting a kiss on him
What's a guy to do? Hulk surrenders to the fact his daughter his naked on a wall behind him and throws his hands out to his side as Brooke giggles

Too little too late: Brooke copies her father's lead and pretends to cover herself up
Too little too late: Brooke copies her father's lead and pretends to cover herself up

VIPs: Brooke, Hulk and his wife Jennifer get the special treatment as they celebrate with a large cake

Birthday boy: Hulk looks pretty content to have his two leading ladies Brooke and Jennifer on his arm

Curvacious: Brooke provides a refreshing change to the stick thin Hollywood stars that are usually used for campaigns
Curvacious: Brooke provides a refreshing change to the stick thin Hollywood stars that are usually used for campaigns