Η Δικαιοσύνη έκανε το χρέος της και αθώωσε τον 38χρονο Πολωνό, πατέρα του 8χρονου που πνίγηκε σε παραλία στο Μπαλί Ρεθύμνου.

Ο 38χρονος που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας (!!) σύρθηκε στο δικαστήριο με την διαδικασία του αυτοφώρου την ίδια ώρα που το παιδί του βρίσκόταν σε νεκροθάλαμο.

Και αυτό γιατί; Επειδή έκανε ότι κάνουν χιλιάδες γονείς που πηγαίνουν στην παραλία με τα παιδιά τους. Ήταν ξαπλωμένος και διάβαζε εφημερίδα ενώ ο γιός του έπαιζε στην παραλία.

Προφανώς πίστευε πως βρισκόταν για τις διακοπές του σε μιαν Ευρωπαική χώρα όπου οι αρχές λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των λουόμενων σε τουριστικές περιοχές όπως το Μπαλί.

Που να φανταστεί πως κάποιοι \”αρμόδιοι\” έκριναν ότι οι παραλίες στο Μπαλί δεν είναι…πολυσύχναστες και επομένως ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να τοποθετήσει ναυαγοσώστες με τον αναγκαίο εξοπλισμό.

Όμως το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι εαν θα κληθούν να λογοδοτήσουν εκείνοι που \”ελαφρά τη καρδία\” άφησαν το Μπαλί χωρίς ναυαγοσώστες.

Flashnews.gr/Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook