Ανακοίνωση απο την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων «Κύδων» 

“Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι μπορούν να προμηθευτούν την καρτέλα ενημέρωσης πελάτη για την επιχείρησή τους για το έτος 2017 από τα γραφεία του συλλόγου. Είναι αναγκαία η  προσκόμιση του τελευταίου ειδικού σήματος  λειτουργίας της επιχείρησης για την προμήθεια της καρτέλας. Η ανάρτηση, σε εμφανές σημείο, της καρτέλας ενημέρωσης πελάτη είναι υποχρεωτική  για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων σύμφωνα με τον νόμο 4403/2016 ΦΕΚ 125Α.

Επίσης μαζί με την καρτέλα ενημέρωσης  πελάτη τα μέλη μας θα προμηθεύονται και  μια κάρτα μέλους μια νέα υπηρεσία από την ΣΕΤΚΕ. H Κάρτα-μέλους θα διατίθεται χωρίς καμία χρέωση αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου τα οποία θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις. H νέα υπηρεσία προσφέρεται με την ευγενική χορηγία της Eurobank, που είναι και το πρώτο τραπεζικό ίδρυμα το οποίο παρέχει δωρεάν στις επιχειρήσεις-μέλη μας τις συσκευές POS, για την πραγματοποίηση συναλλαγών με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, αλλά και το χαμηλότερο ποσοστό χρεώσεων.

Στόχος της νέας πρωτοβουλίας της ΣΕΤΚΕ είναι να διαμορφωθεί ένα δίκτυο συμβεβλημένων εταιριών, οι οποίες θα πληρούν υψηλά ποιοτικά κριτήρια και θα μπορούν να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις αγοραστικές ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρηματιών μικρών τουριστικών καταλυμάτων. Στο δίκτυο αυτό συμμετάσχουν επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων και τομέων και καλύπτουν το σύνολο των αναγκών σχεδιασμού, κατασκευής, διακόσμησης, ανακαίνισης και εξοπλισμού τουριστικών καταλυμάτων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook