Με τη συμμετοχή της στο «Twilight» η καριέρα της εκτοξεύτηκε, ενώ η σχέση της με τον Robert Pattinson την έκανε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Χόλιγουντ.

Αν και η Kristen Stewart τις περισσότερες φορές επιλέγει casual εμφανίσεις, αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε στο περιοδικό «W» δείχνοντας περισσότερο τη θηλυκή πλευρά της. 

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σκηνή γάμου του «Twilight», για την οποία έχει γίνει τόσος ντόρος: «Απίστευτο. Ήταν ο πρώτος γάμος μου. Ήταν απίστευτο και περίεργο. Η όλη εμπειρία με το νυφικό ήταν μεγάλη υπόθεση».

\"\"

Για τα πρώτα βήματά της στον χώρο: «Έχω κάνει δυο διαφημιστικά, ένα για εταιρεία αυτοκινήτων, αλλά δεν ήμουν σίγουρα ο τύπος του παιδιού που βγαίνουν σε διαφημιστικά ή στην τηλεόραση. Δεν ήμουν το τυπικό παιδί γι\’ αυτό. Δεν ήμουν και τόσο χαριτωμένη».

\"\"

Για τον χαρακτηρισμό του αγοροκόριτσου: «Έχω αδερφούς, οπότε αυτή η συμπεριφορά ήταν κάτι που μου πέρασε υποσυνείδητα, όταν ήμουν μικρή. Έλεγα στους άλλους \”Μα, όχι, είμαι κορίτσι\”. Ακόμη έρχομαι σε δύσκολη θέση, όταν το συζητώ». 

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook