Ένας χλιδάτος γάμος, με λεπτομερή οργάνωση, θα γίνει το Σάββατο στα Χανιά – Χανιώτισσα καθηγήτρια στην Γερμανία θα παντρευτεί τον ελεγκτή του Παγκόσμιου οργανισμού εφευρέσεων

Η Ελένη Μαυρογένη του Wedding In Crete, είναι αυτή που ανέλαβε τον φαντασμαγορικό γάμο της Ευανθίας και του Andrea.

Η χανιώτισσα Ευανθία Τσίγκανα, Λέκτωρ του Πανεπιστημίου στο Μόναχο θα παντρευτεί με τον Dr. Andreas Gröger, ελεγκτή του παγκόσμιου οργανισμού εφευρέσων.

Η “γιορτή” για το ζευγάρι έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες καθώς βρίσκονται στα Χανιά και απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάνοντας παράλληλα τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Ήδη έχουν επισκεφτεί για φαγητό το εστιατόριο “Μπλε” στην Χαλέπα και τις επόμενες μέρες ακολούθησε prive δείπνο στην παραλία που έγινε στο ξενοδοχείο Thalassa στην Αγιά Μαρίνα.

Φωτογραφίες από το δείπνο στην παραλία

Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι και εκλεκτοί, σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 150. Το ζευγάρι φρόντισε την διαμονή τους κλείνοντας 41 δωμάτια σε σουίτες και βίλες.

Το πλάνο του φαντασμαγορικού γάμου

  • Θα διοργανωθούν δύο πάρτι εργένηδων, για τον γαμπρό και την νύφη, σε περιοχή του Πλατανιά και μετέπειτα θα βρεθούν όλοι μαζί σε νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά.
  • Την επόμενη μέρα έχει προγραμματιστεί “τραπέζι” σε ψαροταβέρνατης Νέας Χώρας  μόνο με θαλασσινά για δεκάδες άτομα.

Και το αποκορύφωμα του γάμου:

  • Την ημέρα που θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, η νύφη θα συνοδεύεται από μουσικό συγκρότημα που θα διασχίσει το Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά και ο γαμπρός εξίσου με την συνοδεία συγκροτήματος θα φτάσει στην Μητρόπολη, από κάποιο άλλο δρόμο του Ενετικού Λιμανιού.
  • Μετά την εκκλησία θα ακολουθήσει το γαμήλιο γλέντι με βιολιά,τρία βαλς, μουσικό σχήμα και dj. Φυσικά, δεν θα έλειπε η παραδοσιακή Κρητική μουσική, που θα χορέψουν οι “Βιγλάτορες”.
  • Η τούρτα θα είναι πέντε ορόφων, τα πυροτεχνήματα που θα κάνουν την νύχτα μέρα, θα έχουν διάρκεια 3 λεπτά, και πάνω από 100 φαναράκια θα αφεθούν ελεύθερα στον ουρανό.

Την επόμενη μέρα του γάμου οι καλεσμένοι θα απολαύσουν καφέ σε γνωστή καφετέρια των Χανίων ενώ έχει προγραμματιστεί και τζιπ ζαφάρι για όσους παραμείνουν στο νησί.

Tο Alpine (Γιώργος Αντωνακάκης) και η Ελένη Μαυρογένη κάνουν ως γαμήλιο δώρο στο ζευγάρι μία πτήση πάνω από τα Χανιά.

Την επιμέλεια της φωτογράφησης έχει αναλάβει ο Διογένης Παπαδόπουλος, ενώ υπεύθυνος για το βίντεο είναι ο Μπάμπης Γαλανάκης και η VideoView.

Ποια είναι η νύφη και ποιός ο γαμπρός:

Η Ευανθία Τσίγκανα είναι από τα Χανιά αλλά εργάζεται εδώ και χρόνια στην Γερμανία. Είναι Λέκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου καθώς και επικεφαλής ομάδας (αναπληρώτρια) στο εμπορικό τμήμα του όμιλου εκδόσεων Hüthig Jehle Rehm GmbH Süddeutscher Verlag Munich.Είναι πτυχιούχος Κλασσικής Φιλολογίας Παν. Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές (Magister) στην Κλασσική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (Ludwig Maximilian Universität Munich). Οι τίτλοι της όμως δεν σταματούν εδώ, είναι κάτοχος Διδακτορικου στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου στο τμήμα Κλασσικων Σπουδών με μεταπτυχιακό (Master) στον τομέα των εκδόσεων στο τμήμα της επιστήμης του βιβλίου

Ο… γαμπρός, Dr. Andreas Gröger, είναι εξεταστής εφευρέσεων στο ευρωπαικό γραφείο ευρεσιτεχνίας.Κάτοχος δίπλωματος Φυσικής στο Παν. Essen (Γερμανία), διδακτορικό Φυσικής στα  Πανεπιστήμια της Grenoble (Γαλλία) και Konstanz (Γερμανία) καθώς και μεταδιδακτορικό στο Παν. Würzburg (Γερμανία).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook