Το βράδυ της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Κύδωνα, για τη συμμετοχή των παγκορασίδων του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού, με τις παγκορασίδες του Κύδωνα να θέτουν σαν στόχο μία θέση στην πρώτη τετράδα του ομαδικού.

Η ενημέρωση του τμήματος Ενόργανης του Κύδωνα αναφέρει τα εξής:

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα το βράδυ η ομάδα των παγκορασίδων του Κύδωνα όπου το Σάββατο στο κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού οι μικρές αθλήτριες θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Πριν ένα χρόνο ακριβώς η ομάδα είχε κερδίσει την 2η θέση στο ομαδικό και ταυτόχρονα πολλές ατομικές διακρίσεις. Φέτος η ομάδα είναι ανανεωμένη και σαν στόχο έχει μια θέση στην πρώτη τετράδα του ομαδικού και οι μικρές αθλήτριες να συλλέξουν όσα μετάλλια περισσότερα η κάθε μια.

Η ομάδα αποτελείται από την Ζαχαρίου Σοφία που είναι και η αρχηγός και η πιο παλιά της ομάδας, την Καλατζάκη Ελεάνα που μαζί με την Ζαχαρίου θα αγωνιστούν στην κατηγορία των 10 ετών, την Ρεϊζάκη Βασιλική, την Στρατουδάκη Μαρία, την Μπόκου Αντωνία, την Χαβρέ Ελπίδα και την Μαζανάκη Ελεάνα.

Ο προπονητής Κουρουξούς Θωμάς δήλωσε: «Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία που κατακτήσαμε την 2η θέση, και φέτος ο στόχος παραμένει υψηλός. Αν και η ομάδα είναι ανανεωμένη, με βάση τα αποτελέσματα των προκριματικών ανά περιφέρεια έχουμε τις δυνατότητες να βρεθούμε στο ομαδικό στις πρώτες 4 θέσεις, πράγμα που μας εξασφαλίζει και του χρόνου την παρουσία μας στον “Δυνατό όμιλο”, δηλαδή να αγωνιστούμε με τις πρώτες ομάδες της κατάταξης ταυτόχρονα όπως θα κάνουμε και φέτος. Ατομικά οι αθλήτριες είναι πανέτοιμες και με σταθερές εμφανίσεις μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις στο βάθρο του σύνθετου ατομικού αλλά και στα επιμέρους όργανα», ενώ η προπονήτρια Κατερίνα Μαμούτη ανέφερε: «Τα κορίτσια έχουνε δουλέψει πάρα πολύ μέσα στην χρονιά και ήρθε η ώρα να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Βέβαια η Ενόργανη είναι ένα άθλημα που πολλά κρίνονται στο παραμικρό λάθος και υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές που κρίνουν και το αποτέλεσμα. Με ανάλογες εμφανίσεις όπως στην προπόνηση το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό και στο ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο».

Τα κορίτσια θα αγωνιστούν το Σάββατο 10/6 στις 15:30 το μεσημέρι στον τρίτο και τελευταίο όμιλο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook