Δική του επιθυμία είναι να παραμείνει στον ΟΦΗ αρκεί «αν δεν υπάρχει κάτι καλό και όμορφο, δεν υπάρχει λόγος να μείνω στην ομάδα» όπως είπε χαρακτηριστικά

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στην Τηλεόραση Creta και επανέλαβε πως η δική του επιθυμία είναι να παραμείνει στον ΟΦΗ αρκεί «αν δεν υπάρχει κάτι καλό και όμορφο, δεν υπάρχει λόγος να μείνω στην ομάδα» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχω επίσημη πρόταση από τον ΟΦΗ. Όπως είπα και την Κυριακή, εγώ έχω δείξει την διάθεση μου για να φτιάξουμε κάτι καλό, από εκεί και πέρα όντως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Αυτό που θα κάνω εγώ, είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα για να ξέρουμε τι θα κάνουμε» είπε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός και συνέχισε λέγοντας: «Έχω εκφράσει την επιθυμία μου να συνεχίσω στον ΟΦΗ απορρίπτοντας μια πολύ καλή, οικονομικά, πρόταση. Ξαναλέω όμως ότι δεν θα μείνω για να μείνω αλλά για να κάνουμε κάτι καλό και όμορφο ώστε να πετύχουμε. Αν δεν υπάρχει αυτό, δεν υπάρχει και λόγος για να μείνω στην ομάδα».

Ενώ για τα δικά του «θέλω» πρόσθεσε ότι: «Λίγο – πολύ είναι γνωστά, πέρα από το να έχουμε ένα καλό γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση θέλω να έχουμε ένα καλό μπάτζετ και να υπάρχει η προστασία της ομάδας. Είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα για το πρωτάθλημα της Football League» ενώ για την ανταπόκριση της διοίκησης του ΟΦΗ αρκέστηκε να πει ότι «περιμένω να ακούσω και την άλλη πλευρά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook