Έπεσαν με το αυτοκίνητο πάνω στο δικό του – Έπαιζαν άγριο ξύλο μέσα σε αυτό βουτηγμένοι στα αίματα – Λίγη ώρα αργότερα συμμετείχε στο σκηνικό βίας και τρίτο άτομο

Τα είδε όλα ένας Χανιώτης, τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν μέσα στο αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο δικό του δυο άτομα έπαιζαν “μπουνιές”.

Η άγρια ιστορία εκτυλίχθηκε στα Κουνουπιδιανά, και ένας Χανιώτης, έντρομος ακόμα με αυτό που είδε μας την διηγείται.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου τις πρωινές ώρες και ενώ ακόμα κοιμόταν, ειδοποιήθηκε από τον γείτονα ότι ένα αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω στο δικό του που ήταν σταθμευμένο εξω από το σπίτι του. Αυτό που τον σόκαρε όταν βγήκε έξω ήταν ότι δύο άτομα έπαιζαν ξύλο μέσα σε αυτό και ήταν “βουτηγμένοι” μέσα στα αίματα

Όπως μας διηγείται, δεν σταμάτησαν εκεί! Αφού κατέβηκαν από το αυτοκίνητο συνέχισαν να ανταλλάσουν γροθιές ο ένας στον άλλο και στον καβγά, μπήκε και μια γυναίκα που εμφανίστηκε  από το πουθενά και έγιναν όλοι μαζί ένα “κουβάρι”, ενώ σιγά σιγά άρχισαν να απομακρύνονται από το αυτοκίνητο τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Άμεσα στο σημείο έφτασε μεγάλη δύναμη της αστυνομία, που είχε καλέσει ο ίδιος όταν αντιλήφθηκε το συμβάν, με περίπου 5 οχήματα και άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή. Τελικά λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το ένα άτομο το οποίο ήταν και οδηγός.

Παραμένει άγνωστο αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή μέθης. Ο Κ.Κ πάντως όπως αναφέρει στο Flashnews.gr, χρειάστηκε αρκετή ώρα να συνέλθει.  

Ακολουθεί κείμενο του:

(…) Eφτασε με ένα περιπολικό της τροχαίας και 4 με 5  οχήματα τύπου τζιπ. Γέμισε ο δρόμος περιπολικά!!! Με ρώτησαν τι έγινε και μου ζήτησαν περιγραφή. Εγώ πραγματικά από το σοκ το μόνο που θυμάμαι ήταν τα αίματα στις μπλούζες τους. Τίποτα άλλο. Οι δύο αστυνομικοί έμειναν μαζί μου και τα τζιπ αρχίσαν να ψάχνουν σε όλη την περιοχή. Ο ένας αστυνομικός που έμεινε με καθησύχασε ότι όλα θα πάνε καλά και θα τους βρουν. Πράγματι λοιπόν δεν πέρασαν δέκα με δεκαπέντε λεπτά και ακούστηκε στον ασύρματο ότι έχουν κρυφτεί σε μια οικοδομή στο τάδε σημείο. Αφού συνέλαβαν τον υπαίτιο τον έφεραν πίσω  στο σημείο και τον ρώτησαν αν αυτός οδηγούσε. Αυτός το παραδέχτηκε και τον πήραν <<μέσα>> και κάπως έτσι η υπόθεση έχει ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Από όλη αυτή την ιστορία θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους αυτούς τους ασυνείδητους οι οποίοι υπο την επήρεια είτε αλκοόλ είτε ναρκωτικών είτε και τον δύο μαζί (όπως αποδείχτηκε) οδηγούν και σκορπούν την καταστροφή και δυστυχώς και τον θάνατο. Ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο που μου καταστρέφουν στην ίδια γειτονιά μέσα σε τρείς μήνες.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΛΑΣ για την ΑΜΕΣΗ παρέμβαση της, για την αποτελεσματικότητα και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν. Πραγματικά εμφανίστηκαν, σαν να σε ταινία, τόσα περιπολικά και αστυνομικοί, οι οποίοι σε τόσο σύντομο χρόνο ξεκαθάρισαν την κατάσταση η οποία είχε αρχίσει να ξεφεύγει…

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook