Ένα ακόμα σημαντικό φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, διοργανώνει το Σάββατο 17 Ιουνίου, στα Περιβόλια, η ΕΠΣ Χανίων.

Αντιμέτωπες θα τεθούν η ομάδα των Επίλεκτων των Χανίων, που αναμένεται να πλαισιωθεί από παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στα τοπικά πρωταθλήματα, με την Εθνική Ενόπλων και το ματς αυτό θα γίνει για να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στο περιθώριο του αγώνα θα γίνουν οι βραβεύσεις στα παιδιά που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΧ αναφέρει τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.00, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ενόπλων & Επίλεκτη ομάδα των Χανίων, στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων.

Το παιχνίδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αντί εισιτηρίου παρακαλούμε όπως κρατάτε τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τα παιδιά των ομάδων Τζούνιορ & Προτζούνιορ πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 17.00, διότι θα πραγματοποιηθεί παρέλαση και βράβευση για τη συμμετοχή τους στα παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Χανίων της περιόδου 2016-2017.

 Για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων η παρουσία γονέων & παιδιών κρίνεται απαραίτητη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook