Την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να “γευτεί” για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα τη χαρά της εκτός έδρας νίκης ο Κισσαμικός, που για δεύτερη σερί χρονιά νίκησε τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι με το ίδιο σκορ (1-0).

Το παιχνίδι έγινε παρουσία λιγοστών φιλάθλων και σε βαρύ και πένθιμο κλίμα λόγω της άδικης απώλειας του 11χρονου μαθητή από το Μενίδι, για τον οποίο κρατήθηκε εντός λεπτού σιγή πριν την έναρξη.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές με τον Γαρδικιώτη να αρνείται το γκολ σε Τιάγκο Σίλβα (44’) και Σελινιωτάκη (75’), αλλά να μην μπορεί να κάνει το ίδιο στο σουτ του Βλάχου (88’), με το οποίο πήρε τη νίκη ο Κισσαμικός.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (ΕΠΣ Αθηνών)-Φαρμάκης (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)
4ος διαιτητής: Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)

Αχαρναϊκός (Γιώργος Μαραντάς): Γαρδικιώτης, Τσουβαλτσίδης, Σταμούλης, Παπατόλιος, Χαραλαμπόπουλος (89’ Καλαμιώτης), Σωτηράκος, Αναστασίου, Μεγαλοοικονόμου, Λύρας (71’ Τζανέτος), Πλαβούκος, Κυριαζόπουλος (47’ λ.τρ. Ντάγκρας).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ (82’ Γιαλούσης), Τιάγκο Σίλβα, Τσοντάκης (74’ Βλάχος), Νικόλτσης, Μάντζης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook