Η Καλλιθέα έδειξε να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη και υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα τον ΑΟ Χανιά (3-1), στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Η τελευταία εικόνα του ΑΟΧ σε μία χρονιά γεμάτη προβλήματα, που βάσει πορείας της ομάδας και γρήγορης εξασφάλισης της παραμονής θα μπορούσε να κυλήσει πιο ιδανικά, ήταν θλιβερή, αφού στη διάθεση του υπηρεσιακού προπονητή υπήρχαν όλοι κι όλοι 11 ποδοσφαιριστές!

Μάλιστα ο ΑΟΧ αγωνίστηκε με δύο τερματοφύλακες, αφού ως επιθετικός έπαιξε ο Λάλι, ενώ επιστρατεύτηκε από το Ηράκλειο ο Βαρούχας, που είχε δηλώσει την αποχώρησή του λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Συν τοις άλλοις υπήρξε και η φραστική επίθεση των φιλάθλων του ΑΟΧ προς τον διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Σωτήρη Μαυρονάσιο, που αποχώρησε λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου από το γήπεδο!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλλιθέα προηγήθηκε με τον Μάκο στο 2’ και ο Συριόπουλος στο 28’ έκανε το 0-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο ΑΟΧ μείωσε στο 53’ με τον Αποστολόπουλο, που ήταν εκ των διακριθέντων τη φετινή σεζόν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 57’ με τον Σταματάκο.

Ως αντίπαλος επέστρεψε ο Νίκος Πάτας, που μπήκε αλλαγή στο 54’, ολοκληρώνοντας μία “γεμάτη” σεζόν στην Καλλιθέα.

Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Μαυρουδής-Αντ. Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

ΑΟΧ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Μούδιος, Αφράτης, Τουγλής, Μηλιώτης, Λάσκαρης, Μέρο, Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Σταματής, Λάλι

Καλλιθέα (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Συριόπουλος, Σταματάκος (77’ Κουιρουκίδης), Ντιακιτέ (54’ Πάτας), Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μάκο (67’ Κόττας), Μασέδο, Σμυρλής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook