Βατά τα σημερινά θέματα και των τριών μαθημάτων που εξετάστηκαν οι μαθητές των ΓΕΛ σε ολόκληρη την χώρα

Έως τώρα τα θέματα των Πανελλαδικών, με εξαίρεση τα μαθηματικά, θεωρούνται μέτρια από τους περισσότερους μαθητές των Χανίων.

Σήμερα τα παιδιά εξετάστηκαν στο μάθημα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών.

Το Flashnews.gr, ήρθε σε επαφή με ορισμένους από τους μαθητές και μίλησε μαζί τους σχετικά με την δυσκολία των θεμάτων.

Όσον αφορά την Ανάπτυξη Εφαρμογών  “Τα σημερινά θέματα ήταν εύκολα, τα έγραψα όλα, τα έλεγξα και νομίζω ότι έγραψα ένα καλό βαθμό” μας είπε ο Γιάννης, που θέλει να περάσει στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη σχολή Πληροφορικής.

“Εύκολα τα σημερινά θέματα, περιμέναμε δύσκολα θέματα αν αναλογιστούμε τι θέματα μας έβαλαν στα Μαθηματικά”, είπε ο Κώστας που θέλει να πετύχει στην σχολή Ευρωπαϊκών Σπουδών.

Στο μάθημα της Ιστορίας τα θέματα ήταν απαιτητικά, μας είπε ο Χρήστος, που θέλει να περάσει στην σχολή Παιδαγωγικού ή Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο.

“Τα θέματα κάλυπταν όλη την ύλη, η πηγή με το Κρητικό ζήτημα ήταν στην καθαρεύουσα οπότε έπρεπε να έχεις λίγη γνώση καθαρεύουσας για να γράψεις καλά σε αυτό. Η δεύτερη πηγή ήταν για την ναυτιλία, που είχε πολύ λεπτομέρεια. Αν έβαζα έναν βαθμό δυσκολία θα ήταν “μέτρια”

Και στο μάθημα της Φυσικής τα θέματα ήταν “βατά και αναμενόμενα” όπως μας είπε η Έλενα που θέλει να περάσει Φυσικό Ηρακλείου.

“Πιστεύω ότι έγραψα καλά. Η φυσική είναι το αγαπημένου μάθημα, πιστεύω ότι όσοι είχαν προετοιμαστεί καλά θα έγραψαν άριστα” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook