Μια γυναίκα που βρισκόταν στο μπαλκόνι της είδε μια βολίδα να καρφώνεται δίπλα της, μετέδωσε ο Ant1

Συνταρακτικές είναι οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας που βιώνουν οι κάτοικοι στο Μενίδι και οι οποίες αποκαλύπτονται με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, μέσα στην αυλή του σχολείου του. 

Όπως δήλωσε μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής στον Ant1, περίπου την ίδια ώρα που το άτυχο παιδάκι έπεφτε νεκρό από σφαίρα, μια άλλη αδέσποτη βολίδα περνούσε «ξυστά» από δίπλα της και από τύχη δεν την τραυμάτισε. Η γυναίκα βρισκόταν λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά, στο μπαλκόνι του σπιτιού της, όταν είδε μια βολίδα να καρφώνεται δίπλα της. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που μετέδωσε το ρεπορτάζ, η σφαίρα χτύπησε πρώτα στην τέντα του σπιτιού και πιθανώς σε κάποιο μεταλλικό μέρος και εξοστρακίστηκε  περνώντας δίπλα από τη γυναίκα.

Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στα όρια τους και συνεχώς δείχνουν στους δημοσιογράφους που επισκέπτονται την περιοχή για το ρεπορτάζ κάλυκες που βρίσκουν καθημερινά έξω από τα σπίτια τους, στους δρόμους που περπατούν, ακόμα και στα σχολεία, με τα περιστατικά που αποκαλύπτονται να είναι ατέλειωτα. 

Σήμερα αναμένεται νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00 στην πλατεία Καράβου στις Αχαρνές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook