Την 3η θέση στο Ελεύθερο Ομαδικό, στο Ελεύθερο Ντουέτο και στο Κόμπο κατέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο διεθνές μίτινγκ Συγχρονισμένης Κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup”, που έγινε στη Σύρο.

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το διεθνές μίτινγκ στο Δημοτικό κολυμβητήριο Σύρου, με τη συμβολή της ΚΟΕ, του Δήμου Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με την 3η θέση στο Ελεύθερο Ομαδικό, στο Ελεύθερο Ντουέτο και στο Κόμπο εξαργυρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο διεθνές μίτινγκ Συγχρονισμένης κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup”, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο Δημοτικό κολυμβητήριο Σύρου με τη συμβολή της ΚΟΕ, του Δήμου Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η αποστολή του ΝΟΧ, την οποία συνέθεσαν 12 κορίτσια, μαζί με την προπονήτριά τους, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, με συνέπεια να επιβραβευτεί με την κατάκτηση τριών μεταλλίων στα συγκεκριμένα αγωνίσματα.

Ειδικότερα, τα κορίτσια που στέφθηκαν με το χάλκινο μετάλλιο είναι τα εξής: Αλατζά, Ανδριανού, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Ζουζούνη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Μαραγκάκη, Νίκο, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη και Χατζησωτηράκη

Οι βαθμολογίες για τον ΝΟΧ ήταν 74,4667β. για το Κόμπο, 74,0667β. στο Ελεύθερο Ομαδικό και με 74,1333 στο Ελεύθερο Ντουέτο το οποίο συνέθεσαν οι Αλατζά – Ζουζούνη (αναπλ. Ανδριανού).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook