Οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, θα συνεχίσουν να εργάζονται και θα πληρώνονται κανονικά μέχρι τις 28 Ιουλίου 2017

Με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, των Εργαζομένων Συμβασιούχων στην Καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου και του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχ. Ανατολικής Κρήτης, συζητήθηκαν σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα όπου με προσωρινή διαταγή οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, θα συνεχίσουν να εργάζονται και θα πληρώνονται κανονικά μέχρι τις 28 Ιουλίου 2017, όπου και θα γίνει η τελική εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. 

Στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου αναφέρεται:

Η συγκεκριμένη απόφαση, αποτελεί την αρχή στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων στην Καθαριότητα ωθώντας μας να αντιπαλέψουμε κάθε εμπόδιο που προσπαθεί να ανακόψει το δικαίωμα στην εργασία των 88 συμβασιούχων.

Να σημειωθεί ότι τόσο με την τοποθέτηση του Προέδρου του ΕΚΗ συναδ. Στέλιου Βοργιά όσο και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου κ. Μαμουλάκη Χάρη, τονίστηκε η αναγκαιότητα της παραμονής των  συγκεκριμένων εργαζομένων στις θέσεις  τους  ώστε να διατηρηθεί η πόλη του Ηρακλείου καθαρή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook