Όχι ότι είχαμε ποτέ πρόβλημα με τη φόρτιση του ασύρματου ποντικιού μας όμως η πρόταση της Logitech, το G903 και το G703 είναι σε κάθε περίπτωση μοναδική.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία, τα δύο αυτά ασύρματα ποντίκια δε μένουν ποτέ από μπαταρία, φτάνει να τα χειριζόμαστε σε συνδυασμό με το ειδικό mouse pad το οποίο και υποστηρίζουν. Στην ουσία το mouse pad αποτελεί μια ασύρματη βάση φόρτισης όπου καθ’ όλη τη διάρκεια που χρησιμοποιούμε το ποντίκι στην επιφάνεια του, αυτό φορτίζει την ίδια στιγμή. Η πρόταση της εταιρείας αποτελείται αρχικά από το Powerplay mouse pad, μια λύση αξίας $100 που χρησιμοποιεί μια διαφορετική τεχνολογία επαγωγικής φόρτισης από τη qi που βλέπουμε σε μερικά smartphones. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο ειδικές επιφάνειες για το mouse pad, μία σκληρή και μία μαλακή, καθώς και ένα powercore module που συνδέεται σε συμβατά ποντίκια όπως τα G703 και G903 με κόστος £90 και £140 αντίστοιχα.

Χωρίς να υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Logitech, γνωρίζουμε ότι η εταιρεία έχει στα σκαριά και άλλα συμβατά ποντίκια, πιθανόν με μικρότερο κόστος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τυχόν καθυστερήσεις στην απόκριση του ποντικιού εξαιτίας παρεμβολών ενώ η ανακοίνωση αναφέρει ότι το Powerplay mouse pad είναι συμβατό μόνο με τα Windows και όχι με το macOS.

Μέσα στο μήνα αναμένεται στην αγορά η κυκλοφορία των δύο ποντικιών ενώ αργότερα στις 20 Αυγούστου, το Powerplay mouse pad θα κάνει την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook