Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης Έκθεση Βιβλίου στην Ιεράπετρα που οργανώνει ο Ένωση Γονέων Ιεράπετρας

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ιεράπετρας και της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Βιβλίου που οργανώνει η Ένωση Γονέων Δήμου Ιεράπετρας στις 16,17 και 18 Ιουνίου στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τον οργανωτή «το θέμα της φετινής έκθεσης είναι «οι Ομορφιές του Τόπου μας» που έρχεται να αναδείξει μέσα από το βιβλίο και την πληθώρα των εργασιών των Παιδιών των Σχολείων της περιοχής κάθε πλεονέκτημα του Δήμου της Ιεράπετρας σε επίπεδο φυσικού, αρχαιολογικού, θρησκευτικού, αγροδιατροφικού, οικολογικού, παραδοσιακού περιβάλλοντος, καθώς και εναλλακτικών μορφών τουρισμού».

Τα εγκαίνια της έκθεσης βιβλίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο  17 Ιουνίου στις 19:00 στην κεντρική παραλία της Ιεράπετρας.

Η έκθεση φιλοξενείται για πρώτη φορά στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, με τη συμμετοχή-στήριξη των βιβλιοπωλών της Ιεράπετρας, ενώ θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις με την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας, δρώμενα Μαθητών των Σχολείων, θεατρικές παραστάσεις, έκθεση φωτογραφίας ζωγραφικής αλλά και συναυλίες (Κρητικής παραδοσιακής μουσικής, ροκ).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook