Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο όχημα που οδηγούσε ο 39χρονος, βρέθηκαν 259 μπουκάλια κρασί

Η νέα σύλληψη για εισαγωγή και μεταφορά λαθραίων ποτών στον Προμαχώνα από έναν Γερμανό είχε την ιδιαιτερότητα ότι εντοπίστηκε και ο προορισμός τους, που ήταν ένα κατάστημα στη Θάσο, το οποίο θα διέθετε προς πώληση αμφίβολης ποιότητας κρασί από την Βουλγαρία!

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα στο όχημα που οδηγούσε ο 39χρονος Γερμανός, βρέθηκαν 259 μπουκάλια κρασί τα οποία δεν είχε δηλώσει στο Τελωνείο προερχόμενος από την γειτονική χώρα. Ο ίδιος ομολόγησε ότι μέρος από αυτά θα τα παρέδιδε στην 36χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος κι έτσι ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος του νησιού.

Η 36χρονη εντοπίστηκε σε περιοχή της Θάσου συνελήφθη και στο κατάστημά της κατασχέθηκαν άλλες οκτώ φιάλες κρασιού, που επίσης είχε προμηθευτεί από τον Γερμανό! Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, λαθρεμπορία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση και παραπέμφθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Σερρών και Καβάλας αντίστοιχα.

Οι λαθραίες φιάλες εστάλησαν στο Τελωνείο Προμαχώνα για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Σερρών, για να διαπιστωθεί πόσους ακόμη “πελάτες” εξυπηρετούσε ο 39χρονος Γερμανός και σε ποιες περιοχές της χώρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook