Θέμα της συνάντησης ήταν η προσπάθεια που απαιτείται για τη μείωση των παράνομων παρκαρισμάτων στην πόλη της Κισάμου και ειδικά επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και επί της πλατείας Τζανακάκη

Μετά από πρόσκληση του Δήμου Κισσάμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/6) συνάντηση μεταξύ του Αντιδημάρχου Κισσάμου Εμμανουήλ Δερουκάκη, του Προέδρου της  Τοπικής Κοινότητας Κισσάμου,  Βασίλη Κωνσταντουλάκη και του Υποδιευθυντή του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Γεώργιο Στρατηδάκη.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του ΝΕΣΚ, Ευάγγελος Πατεράκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Κισάμου, Κυριάκος Τζαμτζόγλου, καθώς και ο Διοικητής του Α.Τ. Κισάμου, Σταύρος Γεωργαλής.

Θέμα της συνάντησης ήταν η προσπάθεια που απαιτείται για τη μείωση των παράνομων παρκαρισμάτων στην πόλη της Κισάμου και ειδικά επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και επί της πλατείας Τζανακάκη, όπου το πρόβλημα εντείνεται κατά  τους θερινούς μήνες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι η Κίσαμος δέχεται ουσιαστικά, το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών της Κρήτης, συνεπώς θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην αστυνόμευση της περιοχής. Τονίστηκε επίσης ότι θα πρέπει να δοθεί, άμεσα, από τη μεριά της Αστυνομίας, λύση στο πρόβλημα που προκύπτει από το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα φορτηγών τροφοδοσίας και ιδιαίτερα επί της πλατείας Τζανακάκη. Από την πλευρά του Δήμου Κισσάμου έχουν οριοθετηθεί τόσο οι χώροι φορτοεκφόρτωσης, όσο και οι ώρες που η διαδικασία αυτή επιτρέπεται.

Ο Υποδιευθυντής κ. Στρατηδάκης τόνισε ότι θα αυξηθούν άμεσα τα μέτρα αστυνόμευσης στην πόλη της Κισάμου και η αστυνομία θα προβεί σε αφαίρεση πινακίδων σε φορτηγά που δεν τηρούν τη νομοθεσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook