Στην τελική ευθεία έχει μπει η διοργάνωση του FC Platanias Goalkeeper Camp 2017, που διοργανώνει το διάστημα 17-25 Ιουνίου, στο Μάλεμε, ο Πλατανιάς.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου με περισσότερες πληροφορίες για το σημαντικό αυτό καμπ. Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη να γίνει στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, με ώρα έναρξης 15:00.

Η πρόσκληση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων σας προσκαλεί στην έναρξη του «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε. Το camp που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος η ομάδα μας, αφορά τερματοφύλακες από 8 ετών και άνω, από όλη την Ελλάδα, ενώ το παρών θα δώσουν στις θεωρητικές παρουσιάσεις κάθε μέρα σημαντικά ονόματα του χώρου του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων σας προσκαλεί στην συνέντευξη Τύπου του «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, την Πέμπτη 15/6/17, στις 15:00. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook