Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Βουλγαρία… χάρισαν έναν τίτλο στη χώρα, αυτόν της πρωταθλήτριας στον αλκοολικό τουρισμό. Αυτό αναφέρεται σε μια εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Deutsche Welle. Στην εκπομπή παρατίθενται και δηλώσεις τουριστών σύμφωνα με τις οποίες οι νέοι αρχίζουν να πίνουν από τις 10 η ώρα το πρωί, αναφέρει το grreporter.

\”Όταν είσαι σε καλή κατάσταση, πρέπει να την διατηρήσεις”, λένε οι τουρίστες. Ο ραδιοφωνικός σταθμός υπενθυμίζει ότι δύο τουρίστες τραυματίστηκαν θανάσιμα αφού έπεσαν από τα μπαλκόνια των ξενοδοχείων τους – ο ένας στο ξακουστό θέρετρο Slanchev Briag (Sunny Beach), ο άλλος στο Ομπζόρ. Και οι δύο τους ήταν μεθυσμένοι.

Οι τουρίστες στη Βουλγαρία μπορούν να γυρίσουν περισσότερες ντίσκο στην τιμή μιας εισόδου. Για παράδειγμα έναντι 20 ευρώ μπορεί να επισκεφτείς 6 ντίσκο και έχεις ένα δωρεάν ποτό. Στις 25 Ιουλίου, λέει ο Deutsche Welle, 15 ξένοι σώθηκαν από αλκοολική δηλητηρίαση.

\”Η Βουλγαρία είναι χώρα για αλκοολικό τουρισμό. Μια βότκα εδώ κοστίζει 3 ευρώ, ενώ στη Γερμανία – 6 ευρώ\”, δήλωσε ένας τουρίστας.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός σχολίασε ότι ένα μεγάλο μέρος των οινοπνευματωδών στα κλαμπ και τα μπαρ είναι παράνομα. Η αστυνομία συχνά εντοπίζει μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών χωρίς ένσημες ταινίες φορολογίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook