Σε τέσσερα διεθνή πρωταθλήματα Brazilian Jiu-Jitsu συμμετείχε το προηγούμενο διάστημα η Aspida Team Renzo Gracie Chania, που προπονείται στον ΑΣ ΡΟΗ Χανίων.

Τα δύο εξ αυτών έγινε στη Ζυρίχη και τα άλλα δύο στην Αθήνα. Στη Ζυρίχη συμμετείχαν οι Άκης Μπάντσης και Γιάννης Μαρακάκης και στην Αθήνα οι Σπύρος Γιακουμάκης, Νεφέλη Κοκολάκη, Νίκος Κουναλάκης και Γιάννης Μαρακάκης.

Η ενημέρωση του ΑΣ ΡΟΗ αναφέρει τα εξής:

Η Aspida Team Renzo Gracie Chania η οποία προπονείται  στον ΑΣ ΡΟΗ ΧΑΝΙΩΝ @studioflowchania συμμετείχε σε τέσσερα διεθνή πρωταθλήματα  BRAZILIAN JIU-JITSU τις προηγούμενες μέρες δυο στη Ζυρίχη και δυο στη Αθήνα.  Στις 13/05 στο Zurich open και στο Zurich open NO GI με δυο αθλητές.

Τον Άκη Μπάντση και τον Γιάννη Μαρακάκη, οι οποίοι μετά από πολλούς αγώνες και στις δυο διοργανώσεις κατάφεραν να επιστρέψουν με συνολικά 6 μετάλλια,3 ο καθένας, 1 χρυσό, 4 ασημένια και 1 χάλκινο.

Και στην Αθήνα στις 03 και 04/06  στο all star cup GI και no Gi με τους αθλητές Σπύρο Γιακουμάκη, Νεφέλη Κοκολάκη, Νίκο Κουναλάκη και Γιάννη Μαρακάκη.

Την πρώτη μέρα στο no Gi αγωνίστηκαν οι δυο αθλητές, Κοκολάκη και Κουναλάκης και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο συλλέγοντας 1 χρυσό, 1 ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ τη δεύτερη μέρα στο GI αγωνίστηκαν και οι τέσσερις αθλητές συλλέγοντας 1 χρυσό, δυο ασημένια και δυο χάλκινα μετάλλια.

Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του Head Professor της Aspida Team Παντελή Παναγίδη ο οποίος ήταν αδιάκοπα στο πλευρό τον αθλητών ώστε να τους καθοδηγεί και να τους εμψυχώνει,

Αλλά και του Αποστολή Λαζαρίδη ως medical and restoration assistant φροντίζοντας για την προετοιμασία των αθλητών με ROCK TAPING αλλά και την αποκατάσταση τους.

Βέβαια οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που μας στηρίζουν ανιδιοτελώς ANEK LINES, ΣΥΝΚΑ, ΠΡΟΜΕΚΑΤ,  Συνεταιρισμός εργολάβων, ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, SHELL λιβάδια, ΜΠΑΤΣΑΡΙΣΑΚΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ, Τεχνικό γραφείο Μ κ Κ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook