Ο Μανώλης Πατεμτζής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ερμή Ζωνιανών, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πετράκη, που αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε ομάδα της Football League.

Ο έμπειρος προπονητής, που έχει περάσει από τα Χανιά ως προπονητής της ΑΕΧ και του Άρη Σούδας, την περασμένη σεζόν ήταν στον Γιούχτα.

Οι ανακοινώσεις του Ερμή για Πατεμτζή και Πετράκη:

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερμή Ζωνιανών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Πατεμτζή. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1964. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρόδοτο την σεζόν 1986/87 και τον Ιούλιο 1987 μεταγράφηκε στον ΟΦΗ, όπου και έκλεισε την καριέρα του, κρεμώντας τα παπούτσια του σε ηλικία των 33 ετών, έχοντας 250 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 18 γκολ έως τον Ιούνιο του 1997. Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΕ Χανιά και στην συνέχεια εργάστηκε σε ΟΦΗ (βοηθός προπονητή), Άρη Σούδας, Ηρόδοτο, Παναθηναϊκό (βοηθός προπονητή), Εργοτέλη, ΠΑΝΟΜ, ΠΟΑ, Γιούχτα.

Αμέσως μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας ο κ. Πατεμτζής παραχώρησε την εξής δήλωση:

Έρχομαι σε μια ομάδα η οποία έχει μια καλή παρουσία στην Γ” Εθνική τα τελευταία χρόνια. Η φιλοδοξία μου είναι μαζί με τη διοίκηση να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα και να διατηρήσουμε-βελτιώσουμε την εικόνα που είχε τα τελευταία χρόνια. 

Ο ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Πετράκη. Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο της ομάδας μας, η διοίκηση κάνει δεκτό το αίτημα του νεαρού προπονητή μετά την πρόταση που δέχτηκε από σύλλογο ανώτερης κατηγορίας. Η παρουσία του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο του Ερμή, μας δίδαξε τι σημαίνουν οι λέξεις αξιοπρέπεια, επαγγελματσιμός, ήθος, αξία και αρχές. Η ικανότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και είμαστε βέβαιοι για την ανοδική πορεία που θα διαγράψει τα επόμενα χρονιά στην καριέρα του. Του ευχόμαστε με τη σειρά μας ό,τι καλύτερο.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook