Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 14/6/2017, η εθελοντική Αιμοδοσία, με σύνθημα: “Δώσε ΖΩΗ είναι στο ΑΙΜΑ σου”, στο Δημαρχείο Χανίων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας  Εθελοντή Αιμοδότη. 

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, έκανε λόγο για μια εξαιρετικά χρήσιμη δράση, προς όφελος της κοινωνίας μας, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους συνέδραμαν στην υλοποίησή της. “Η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, με στόχο να μεταγγιστεί στη νέα γενιά η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ώστε η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε εθελοντικό μη αμειβόμενο αίμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Αλιφιεράκη, προσθέτοντας ότι ο Δήμος Χανίων στηρίζει πάντα κάθε συλλογική προσπάθεια, που επικεντρώνεται στην αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. 

Την αιμοδοσία συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Αγ. Ιωάννης”, ο Δήμος Χανίων, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος”, το Πυροσβεστικό Σώμα Χανίων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook