Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με την κουβέντα να γίνεται μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Πολεμαρχάκης συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με το Νίκο Παπαδόπουλο με την συζήτηση να διαρκεί αρκετή ώρα και να γίνεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Άλλωστε, είναι δεδομένο και δεν αμφισβητείται από κανέναν ότι η παραμονή του 45χρονου τεχνικού στο «τιμόνι» του ΟΦΗ αποτελεί κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών.

Τόσο του προέδρου της ΠΑΕ, όσο και του Νίκου Παπαδόπουλου που ήδη έχει φανερώσει τις προθέσεις του εδώ και αρκετό καιρό δίνοντας αρνητική απάντηση στην πρόταση της Κέρκυρας.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών κινήθηκε γύρω από το μπάτζετ της επόμενης περιόδου και στο πως ο ΟΦΗ θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο πρωτάθλημα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρόστερ που θα πάρει την άνοδο και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Flashnews, το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι την Παρασκευή με τους οιωνούς να είναι κάτι παραπάνω από θετικοί για την παραμονή του «Παπ» στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook