Την ανάγκη να εκφράσει την ευχαριστία του απέναντι στον όμιλο ΑΡΟΔΑΜΟΣ αλλά και τις ευχές του για καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, διατυπώνει σε επιστολή του, ο Σταύρος Μυριδάκης, κάτοικος Σούδας.

Οι επιστολές του:

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες

Κύριε διευθυντά,

Θέλω δημόσια και δια του Τύπου να εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου προς την χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ Σούδας και τον χορευτικό όμιλο ΑΡΟΔΑΜΟΣ για την τιμητική εκδήλωση που έκαναν στο πρόσωπο μου, την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουνίου τρέχοντος έτους.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή συνέχεια στο έργο τους, υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

Ευχές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητά μου παιδιά,

Άλλη μια σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της και εσείς καλείστε να πράξετε το καθήκον σας, δηλαδή να λάβετε μέρος στο στίβο των μαθητικών εξετάσεων. Συμμερίζομαι ειλικρινά τους κόπους σας, την εντατική προετοιμασία σας, τις αγρυπνίες και τις αγωνίες σας προκειμένου, να ανταποκριθείτε, κατά το μέτρον του δυνατού, με επιτυχία στις επικείμενες σχολικές και πανελλαδικές εξετάσεις.

Σ’ αυτήν την δοκιμασία όλοι εμείς είμαστε δίπλα σας με τις προσευχές μας και τις ευχές μας για πλούσιο θείο φωτισμό, ψυχική ενίσχυση, νηφαλιότητα, αυτοσυγκέντρωση, σιγουριά και αισιοδοξία δίχως υπερβολικό άγχος.

Μην αποθαρρύνεσθε και μην απογοητεύεσθε σε τυχόν αναποδιές και φαινομενικές αποτυχίες, διότι μην ξεχνάτε, ότι επιτυχία στη ζωή, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει ένας σοφός, δεν είναι το πόσα κερδίζεις, αλλά το πόσο προσφέρεις πραγματικά μέσα στην κοινωνία. Και αν κάποια στιγμή νιώσετε αδυναμία μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους γονείς σας και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας αγαπούν, επιθυμούν το καλύτερο για σας και αγωνιούν μαζί σας.

Ο Θεός μαζί σας! Καλή δύναμη και επιτυχία στις εξετάσεις σας.”

Μυριδάκης Σταύρος

Σούδα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook