Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων συναντήθηκε, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, με τον Πρόεδρο το ΔΣ και πλήθος μελών της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού παραρτήματος Χανίων, σε ένα πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα.

Υπήρξε αμφίδρομη ενημέρωση για τις δράσεις των ενώσεων αλλά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ). Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων – ιδεών και τέθηκαν πληθώρα ερωτήσεων σε διαδικαστικά και κοινά θέματα όπως μισθολογικό και συνταξιοδοτικό. Υπήρξε επίσης η επιθυμία για τακτικές συναντήσεις των δύο ενώσεων , ανά τρίμηνο, για ενημέρωση των τρεχόντων θεμάτων , ανταλλαγή απόψεων , εξεύρεση λύσεων και τυχών δράσεων από κοινού.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ. θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο αλλά και τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. παρ. Χανίων για την πολυπληθή και ενεργή συμμετοχή τους στην συνάντηση αυτή και ευελπιστεί να συνεχιστεί με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, για να επιτευχτεί το καλύτερο αποτέλεσμα σε ότι αφορά την ζωή του Στρατιωτικού είτε είναι εν ενεργεία, είτε απόστρατος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook