Την Πέμπτη (15/06) αναχωρούν για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23 οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Αναστάσιος Μελεμενής, Ιωάννης Κουτσοποδιώτης, Ιωάννης Αντωνίου και Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη.

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ως προπονητής είναι ο Μανώλης Αγγελάκης του ΝΟΧ.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Εφτασε η στιγμή για τους τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων προκειμένου να αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23 που θα πραγματοποιηθεί στην Σερβία το διάστημα από 22 έως 26 Ιουνίου.

Οι Αναστάσιος Μελεμενής, Ιωάννης Κουτσοποδιώτης, Ιωάννης Αντωνίου και Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη αναχωρούν την Πέμπτη (15/6) από τα Χανιά με αρχικό προορισμό την Αθήνα και από εκεί το Βελιγράδι. Ειδικότερα, η αποστολή της Εθνικής ομάδας, προπονητής στην οποία είναι ο Μανώλης Αγγελάκης, αναμένεται να βρίσκεται από την Παρασκευή (16/6) στην πρωτεύουσα της Σερβίας όπου και θα πραγματοποιεί προπονήσεις στο στίβο των αγώνων.

Για τη σπουδαία αυτή συμμετοχή των τεσσάρων Χανιωτών αθλητών, ο β. εφόρου του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, Νίκος Κουριδάκης, δηλώνει τα εξής: «Πρόκειται για μια σπουδαία συμμετοχή για τους Ελληνες αθλητές και ειδικότερα για αυτούς του Ν.Ο. Χανίων. Εύχομαι ολόψυχα στην αποστολή μας καλή επιτυχία, η οποία έχει ήδη σημειωθεί χάρη στη συμμετοχή μας και μόνο σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Καλή επιτυχία επίσης στον πρωτομάστορα αυτών των προσπαθειών, τον προπονητή του Ομίλου μας και της Εθνικής μας ομάδας, Μανώλη Αγγελάκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook