Στους αγώνες κολύμβησης “Τσέτσο Γκολομέεβ” θα συμμετάσχει η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, δίνοντας συνέχεια στην προετοιμασία της.

Όσον αφορά τα προαγωνιστικά θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους αγώνες.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με τους αγώνες Κολύμβησης «Τσέτσο Γκολομέεβ» που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου δίνεται συνέχεια στην προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, στη διοργάνωση που θεωρείται από τις πιο σημαντικές που γίνονται πανελληνίως κάθε χρόνο, θα λάβουν μέρος 11 αθλητές και αθλήτριες, ενώ ακόμη θα συμμετάσχουν η Νικολέτα Πλοκαμάκη από τον Ηλυσιακό και η Βάσω Χατζηδάκη από τον ΑΝΟ Αργυρούπολης.

Αναλυτικά οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

Βουγιουκαλάκης, Δρουμπάκη, Μιχαηλίδης, Μουζουράκης, Περάκη, Πετράκη Πλοκαμάκη (Ηλυσιακός), Ριτζάκης, Τζουγκράκης, Τσίγκος, Χαλκιαδάκης, Χατζηδάκη (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Χατζησωτηράκης.

Μια νέα πρόκληση περιμένει το Τμήμα Προαγωνιστικής ομάδας Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ακολουθώντας, μετά τους Παγκρήτιους Αγώνες, οι Πανελλήνιοι που θα διεξαχθούν σε δύο κολυμβητήρια, του Χαϊδαρίου για τις ηλικίες 9 και 10 ετών και του Περιστερίου για τις ηλικίες 11 και 12 ετών.

Η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο ανέρχεται συνολικά στα 20 παιδιά, 9 αγόρια και 11 κορίτσια που θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, στοχεύοντας και πάλι στις καλύτερες δυνατές επιδόσεις αλλά και διακρίσεις.

Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής:

Αγόρια

Αντωνογιαννάκης, Δήμου, Καλογερής, Καπής, Κολομβοτζάκης, Λιονάκης, Μέντης, Νικολακάκης, Τρουλάκης.

Κορίτσια

Ανδρεαδάκη, Βυζιράκη, Γιαννουλάκη, Δεληογλάνη, Κονταξάκη, Κόρακα, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μπαλαντίνου, Παϊτάκη, Περάκη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook