Η είδηση για τις προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Αμερικανό παίκτη του NBA Κόρεϊ Μαγκέτι έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, όχι τόσο για την παικτική αξία του 31χρονου, η οποία είναι πολύ υψηλή, όσο για τα χρήματα που κοστίζει το συμβόλαιο του Μαγκέτι.

Το ειρωνικό δημοσίευμα ανέδειξε ο sport – fm, ενώ η αμερικάνικη ιστοσελίδα «CBS sport» παρομοιάζει την οικονομία της Ελλάδας και του «Δικεφάλου του Βορρά» με το συκώτι ενός Αμερικανού αλκοολικού παίκτη γκολφ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Κόρεϊ Μαγκέτι βρίσκεται σε συνομιλίες με τον ΠΑΟΚ. Σαφώς κάθε παίκτης του NBA θα μπορούσε να αγωνιστεί σε χώρα εκτός ΗΠΑ αυτή την περίοδο, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι σε μια χώρα, της οποίας η οικονομία είναι χειρότερη και από το συκώτι του Τζον Ντέιλι ( διάσημος αλκοολικός παίκτης γκολφ) υπάρχει ομάδα που μπορεί αν κάνει τεράστια προσφορά σε παίκτη ΝΒΑ».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μαγκέτι αμείβεται στους Μιλγουόκι Μπακς με 10,5 εκ δολάρια ετησίως γεγονός που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση για να ντύσει έναν ακόμα αστέρα του NBA, μετά τους Στογιάκοβιτς, Νεστέροβιτς και Σκάιλς, στα ασπρόμαυρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook