Οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Όλγα Κουργιαντάκη και Νικολέτα Παπαγεωργίου βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, που θα διεξαχθεί από 21 έως 25 Ιουνίου στο Βελιγράδι.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι Ολγα Κουργιαντάκη και Νικολέτα Παπαγεωργίου συγκαταλέγονται στην αποστολή της Εθνική μας ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί από 21 έως 25 Ιουνίου στο Βελιγράδι.

Οι δύο Χανιώτισσες αθλήτριες θα αγωνιστούν σε Ομαδικό, Κόμπο και Φιγούρες, βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα προκειμένου να καταφέρει τις μεγαλύτερες δυνατές διακρίσεις.

Η αναχώρηση για την ελληνική αποστολή είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (19/6) και αποτελείται από τις εξής κοπέλες: Αννα Μαρία Ταξοπούλου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Ολγα Κουργιαντάκη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Ιλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καβάλου, Κατερίνα Μανάρα, Δήμητρα Τσιαντή και Ξανθή Μέλλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook