Ήρθε ως ένα μεγάλο ταλέντο στον Εργοτέλη το καλοκαίρι από την Α΄ τοπική κατηγορία της Λάρισας και με το καλημέρα φρόντισε να δείξει τις εξαιρετικές ικανότητές του στο σκοράρισμα. 
Ο λόγος για τον 18χρονο Λαρισαίο επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» τον Σωκράτη Ευαγγέλου που στη φιλική νίκη της ομάδας του επί του Γιούχτα με 4-0 έκανε θραύση σημειώνοντας τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του , ενώ πολύ καλή απόδοση είχε άλλος ένας νεοαποκτηθέντας ο Κατσικοκέρης που πέτυχε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του. 
Ο Καραγεωργίου στο φιλικό που έγινε στις Αρχάνες και ήταν διάρκειας 60 λεπτών χρησιμοποίησε κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του και μόνο ο Σασιασβίλι έπαιξε από τους λεγόμενους βασικούς. 
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 χωρίς πολλές φάσεις και στις δύο εστίες όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης ήταν καταιγιστικός και έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τους Ευαγγέλου και Κατσικοκέρη κατάφερε να σημειώσει τέσσερα τέρματα. 
Στο 35΄ ο Κατσικοκέρης σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καλομοίρη. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 για τον Εργοτέλη όταν ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Ευαγγέλου πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 55΄ μετά από φάουλ του Κατσικοκέρη ο Ευαγγέλου με πλασέ έκανε το 3-0 , ενώ ο Λαρισαίος επιθετικός έκανε χατ τρικ στο 57΄ όταν μετά από εκτέλεση φαουλ του Χαντί με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 
Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα η διοίκηση του Γιούχτα βράβευσε τον πρόεδρο του Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Γιούχτας : Καλομοίρης, Χαλκιαδάκης, Ιερωνυμάκης, Σταυρακάκης, Σεληνιωτάκης, Γιακουμάκης, Κασσωτάκης, Γενιτσαρίδης, Καρβελάς, Σκουλούδης, Βιτώρος. 

Έπαιξαν και οι Καλομοίρης Χ., Δρακούλης, Αεράκης και Κλαπάκης.

Εργοτέλης :
Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Κανδηλάκης, Πρωτογεράκης, Τζανακάκης, Χαντί, Μπουχαλάκης, Χαλκιαδάκης (45’ Κοζορώνης), Κατσικοκέρης, Ευαγγέλου, Χρυσοφάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook