Η Olympic Air συνεχίζει να προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Μύκονος, Θεσσαλονίκη και Σύρος (από και προς Αθήνα), καθώς και το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Μύκονος – Θεσσαλονίκη. Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι: Κάιρο και Τίρανα (από και προς Αθήνα).

Η προσφορά, για 430 θέσεις, ξεκινά την Παρασκευή 12 Αυγούστου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 14 Αυγούστου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 15 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 24 Αυγούστου.

Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 98 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από τα 81 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 64 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από τα 45 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί Εξωτερικού:

Αθήνα – Κάιρο από €98 Κάιρο – Αθήνα από €88
Αθήνα – Τίρανα από €100 Τίρανα – Αθήνα από €81

Προορισμοί Εσωτερικού:

Αθήνα – Μύκονος από €64 Μύκονος – Αθήνα από €45
Αθήνα – Θεσσαλονίκη από €64 Θεσσαλονίκη – Αθήνα από €45
Αθήνα – Σύρος από €84 Σύρος – Αθήνα από €65
Θεσσαλονίκη – Μύκονος από €65 Μύκονος – Θεσσαλονίκη από €65

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook