Φιλική νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Σμ. σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ. 
Το σκορ του αγώνα δεν ήταν αυτό που ενδιέφερε τον Νίκο Αναστόπουλο αλλά το τι «ψάρια» πιάνουν οι υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε αυτό. 
Στο σημερινό φιλικό ο τεχνικός του ΟΦΗ δοκίμασε τους Ζαραμπί, Ντονζελότ, Μπενουνές καθώς και τους Καννελόπουλο και Στρατομήτρο. 
Οι δύο πρώτοι ήταν από την Παρασκευή στο Καρπενήσι ενώ ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός Μπενουνές , ο 25χρονος επιθετικός Κανελλόπουλος και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Στρατομήτρος έφτασαν το Σάββατο στο Καρπενήσι. 
Από τους υπο δοκιμή παίκτες δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα κάποιος εκτός από τον Κανελλόπουλο που σκόραρε και έδειξε κάποια καλά στοιχεία από αυτά που τον έκαναν να διακριθεί πέρυσι στο βόρειο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με τον Φωκικό όπου ήταν πρώτος σκόρερ σημειώνοντας 16 τέρματα.
Ο Ζαραμπί και ο Κανελλόπουλος όπως φαίνεται θα παραμείνουν και άλλες μέρες στο Καρπενήσι αφού ο Αναστόπουλος θέλει να τους δει και σε κάποιες προπονήσεις ακόμα , ενώ οι Ντονζελότ , Μπενουνές και Στρατομήτρος μάλλον θα αναχωρήσουν από το Καρπενήσι. 
Η εικόνα του αγώνα 
Ο ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι μετά την διαδικασία των πλέϊ οφ και μετά από πέντε μέρες προετοιμασίας φάνηκε αρκετά κουρασμένος και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων Σμ. που προηγήθηκε μόλις στο 9΄ μετά από κάθετη πάσα του Κορώνη και σουτ του Σεμερτζίδη. 
Ο ΟΦΗ απάντησε άμεσα και στο 15΄ με πολύ ωραίο σουτ του Βερόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1. 
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο (είχε διάρκεια 40 λεπτά το κάθε ημίχρονο) ενώ στο δεύτερο μέρος ο Κανελλόπουλος παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε σε πολλές φάσεις στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε σκόραρε για την κρητική ομάδα. 
Ο Μπενουνές έβγαλε κάθετη πάσα στον Κανελλόπουλο και αυτός με σουτ έκανε το τελικό 2-1 για τον ΟΦΗ στο 80΄. 
ΟΦΗ : Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ντονζελότ, Ζαραμπί, Κάλαϊτζιτς (72΄ Στρατομήτρος) , Ουκάρ, Βερόν (41΄Ρόβας) , Ζορμπάς (41΄Κανελλόπουλος), Μπενουνές, Παπουλής (62΄Κολιακουδάκης) , Καμπάνταης (58΄Νύκταρης) .
Απόλλων Σμ. : Σταυριανός, Αντωνίου, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Κισκαμπάνης, Κατσαρός, Κορώνης, Σαββίδης, Σεμερτζίδης, Διαμάντης, Ζαχαρόπουλος 
Στο β΄΄ ημίχρονο ο Απόλλωνας έπαιξε με τους : Κόη, Δημογιάννη, Κοροβέση, Κύργια, Κισκαμπάνη, Σαββίδη, Καραδέμητρο, Μπιμπίρη, Μαρίνου, Τσιλιγκίρη, Ζαχαρόπουλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook