Στο φινάλε των εκδηλώσεων του φετινού «Εν Πλω», στο λιμάνι του Ηρακλείου,  παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Το «4ο Εν Πλω» διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, από 15 έως 18 Ιουνίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου,  υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Λιμεναρχείου.

Στις εκδηλώσεις του τετραημέρου που συμπεριελάμβαναν παρουσιάσεις σκαφών, βόλτες με φουσκωτά, συναυλίες κ.α. δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια στην θάλασσα.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Μαρίνο Παττακό, περιηγήθηκε στα περίπτερα του «Εν Πλω» και εν συνεχεία στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον πρόεδρο του Παγκρητίου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών κ. Γιαβρίδη, τόσο για την συνολική δουλειά του Ομίλου, όσο κυρίως για την ομάδα έρευνας και διάσωσης που έχει δημιουργήσει εδώ και έντεκα χρόνια και η οποία, όπως τόνισε   ο Δήμαρχος, έχει λειτουργήσει πολλές φορές σωτήρια!

Το «4ο Εν Πλω» ολοκληρώθηκε με συναυλία του Κωστή Σταυρακάκη και με την χορευτική ομάδα «Περυσινάκης». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook