Συνέβη την Παρασκευή , το μεσημέρι στην Ορεστιάδα. Αξιωματικός του Ελληνικού στρατού, σύμφωνα με δημοσίευμα στη zougla.gr, εδώ και τρία χρόνια έμενε σε διαμέρισμα στο κέντρο της μικρής πόλης καθώς υπηρετούσε στον Έβρο.

Γνωρίζοντας ότι το φετινό καλοκαίρι επρόκειτο να μετατεθεί σε άλλο μέρος της Ελλάδας είχε ειδοποιήσει το σπιτονοικοκύρη ότι θα εγκατέλειπε το σπίτι, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούλιο. Οι μεταθέσεις του ελληνικού στρατού τον Ιούλιο δεν είχαν υπογραφεί και έτσι η διαμονή του στην ακριτική Ορεστιάδα συνεχίστηκε για ακόμη ένα μήνα.

Συμφώνησαν με τον σπιτονοικοκύρη να μην πληρώσει το ενοίκιο που αντιστοιχούσε στον Ιούλιο και να ικανοποιηθεί ο πρώτος από την εγγύηση που είχε δοθεί στην αρχή της συνεργασίας τους, τότε , πριν τρία χρόνια. Επιπλέον, συμφωνήθηκε πως θα εγκατέλειπε το σπίτι ο ενοικιαστής περίπου στις 7 του μήνα.
Οι μεταθέσεις άργησαν και άλλο να υπογραφούν από το υπουργό και έτσι ο αξιωματικός, αν και έχοντας αδειάσει το διαμέρισμα από τα έπιπλα, συνέχιζε να διαμένει μέσα με τα ελάχιστα πια και απαραίτητα αντικείμενα.

Χθες , Παρασκευή και ενώ ήταν η μέρα που θα εγκατέλειπε οριστικά το διαμέρισμα , τον κάλεσε ο σπιτονοικοκύρης και του ζήτησε το ενοίκιο που αντιστοιχεί στον μισό μήνα, ο άλλος του απάντησε ότι δεν είχε διαθέσιμα τα χρήματα, καθώς ήταν πολλά τα έξοδα που χρειάστηκε να κάνει με τη μετακόμιση και τότε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αποφάσισε να πάει στο σπίτι για να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό που κατήγγειλε το περιστατικό στη zougla,gr, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έφτασε στο διαμέρισμα με άγριες προθέσεις, με τον γιο του μαζί, και άρχισε να τον γρονθοκοπεί ανελέητα.

Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, ο σπιτονοικοκύρης με τον γιο του απομακρύνθηκαν από το σημείο αφήνοντας τον άντρα αιμόφυρτο στο διαμέρισμά του. Εκείνος κάλεσε την αστυνομία και ακολούθησε το ασθενοφόρο.

Στο Κέντρο Υγείας της Ορεστιάδας περιποιήθηκαν τις πληγές του και στη συνέχεια διεκομίσθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο στο Διδυμότειχο όπου οι γιατροί έραψαν τις πληγές του.

Η zougla.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον σπιτονοικοκύρη. Αυτός έδωσε τη δική του εκδοχή. Είπε ότι, πράγματι, βρέθηκαν και οι δύο στο πάτωμα να «παίζουν ξύλο», όταν αυτός προσπάθησε να αμυνθεί προκειμένου να μην του κάνει κακό ο νοικάρης του.

Στη συνέχεια κατέληξε και αυτός στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, οι γιατροί περιποιήθηκαν και τα δικά του τραύματα, ενώ του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο κατέθεσαν μηνύσεις στην αστυνομία, έκαστος για τις πράξεις του άλλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook