Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον Μινώταυρο το Σάββατο το απόγευμα στις Μουρνιές. Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδάκη κέρδισε με 2-1 τον Άρη Ρεθύμνου με τον Βασίλη Δημούση να έρχεται με… φόρα από το περασμένο πρωτάθλημα και να σκοράρει δυο φορές.

Από το φιλικό δεν μπορούν να βγουν ακόμα χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο προετοιμασίας των \”πράσινων\”, με τον τεχνικό τους πάντως να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να χρησιμοποιήσει 23 ποδοσφαιριστές. Το τελευταίο μεγάλο απόκτημα της ομάδας, ο Αντώνης Συροκάκης, δεν αγωνίστηκε για να \”τσεκαριστεί\” ο Γουνάκης κάτω από τα δοκάρια.
Ο Δημούσης άνοιξε το σκορ στο 17\’ και στο 33\’ πέτυχε το 2-0. Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 76\’.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Α΄ημίχρονο: Αρχοντάκης, Καράκης, Γκούντελος, Σαρίδης, Πατεράκης, Νταγκουνάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Καλαιτζάκης, Βακαλουνάκης, Τσικουδάκης, Δημούσης (35΄Τσιτσιριδάκης).
Β΄ημίχρονο: Γουνάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης, Πατεράκης (60΄Δημητρογιαννάκης), Μαρινάκης, Τσαγκαράκης, Νικολαίδης, Θάνος, Μιχάκης, Καβρουλάκης, Τσιτσιριδάκης (60΄Ψαράκης).
Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Κοκολάκης, Πλατώνης και Λυβιάκης.

Άρης (Η. Μπουλιός-Γ. Κωσταράκος): Μαστοράκης, Πετράκης, Αγγελιδάκης, Μιχελιδάκης, Παπάζογλου, Λογιάκης, Γκούτζος, Μαργκίνι, Πίργια, Γαραντωνάκης, Γωνιωτάκης.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Πολιουδάκης, Γαβαλάς, Β. Χατζηδάκης, Σπυριδάκης, Άρμπε, Μαριόλος, Ουρανός.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook