Ο τραγουδιστής των θρυλικών Rolling Stones έχει οκτώ παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες

Μετά το όγδοο παιδί στα 73 του χρόνια, ο ροκ σταρ Μικ Τζάγκερ έχει δηλώσει τρισευτυχισμένος που έγινε για ακόμα μία φορά πατέρας. Ωστόσο, ο 69χρονος αδερφός του, Κρις Τζάγκερ, έχει διαφορετική άποψη. Σε δηλώσεις του στη Daily Mail, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο γερόλυκος της ροκ πρέπει να υποβληθεί σε στείρωση, για να μην μπορεί να κάνει άλλα παιδιά.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα, ο Κρις Τζάγκερ δήλωσε ακόμα ότι ο αδερφός του είναι πολύ καλός πατέρας. «Ό, τι και να πείτε για τον αδερφό μου, είναι πολύ καλός με τα παιδιά. Είναι πολύ καλός πατέρας. Όλα τα παιδιά του, τον αγαπούν», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και όταν ρωτήθηκε αν ο αδερφός του έχει πλάνα και για άλλα παιδιά, είπε: «No way. Δεν το πιστεύω».

Η τωρινή σύντροφος του Τζάγκερ, Μέλανι Χάμρικ, γέννησε τον γιο του Ντέβερο τον περασμένο Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής των Rolling Stones να έχει τώρα γιο, μικρότερο από το δισέγγονό του. 

Ο τραγουδιστής των θρυλικών Rolling Stones έχει οκτώ παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες. Το μεγαλύτερό του είναι η Κάρις, 46 ετών από την ηθοποιό Μάρσια Χαντ και ακολουθεί η Τζέιντ, 45 ετών με την πρώην γυναίκα του, Μπιάνκα. 

Η οικογένεια του Μικ Τζάγκερ (φωτό Daily Mail)

Πηγή: protothema.gr