Θέατρικές, μουσικές, χορευτικές παραστάσεις, σινεμά εκθέσεις και πολλά άλλα περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το φετινό καλοκαίρι – Δείτε αναλυτικά

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, σινεμά, εκθέσεις, παραδοσιακές βραδιές και παραστάσεις για παιδιά εντός και εκτός της πόλης των Χανιων.

Το πρόγραμμα θα διατεθεί και σε έντυπη μορφή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φέτος στον δήμο πρωτοτύπησαν μετά από ιδέα του κ.Μανωλικάκη και έγινε ένας διαγωνισμός ζωγραφικής σε δημοτικά σχολεία των Χανίων για μαθητές 5ης και 6ης Δημοτικού και οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές προστέθηκαν στο εμπροσθόφυλλο, στο οπισθόφυλλο και στην τελευταία σελίδα. 

Δείτε το πρόγραμμα

Η παρουσίαση έγινε σήμερα στο Δημαρχείο Χανίων από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, την Αντιδήμαρχο Βαρβάρα Περράκη, τον πρώην Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και πρόεδρο της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Γιώργο Βαρουδάκη και νυν πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ Όθωνα Χαραλαμπάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων ανέφερε ότι, κάθε καλοκαίρι σκοπός είναι να αναβαθμίζονται οι εκδηλώσεις με κριτήρια ποιότητας και ουσιαστικής ψυχαγωγίας.

“Το φετινό πρόγραμμα μας είναι πλούσιο και πολύπτυχο κι έρχεται να ικανοποιήσει και να κινητοποιήσει αυτή την ανάγκη δημιουργικής συμμετοχής σε πολιτιστικά γεγονότα από όλους τους χώρους της τέχνης.” 

“Βραδιές με θέατρο, συναυλίες, χορό, κινηματογράφο κι εκθέσεις συνθέτουν ένα πάζλ τεχνών που ελπίζουμε όλοι μας να απολαύσουμε αυτό9 το καλοκαίρι” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χανίων.

Η Αντιδήμαρχος Χανίων, Βαρβάρα Περράκη, στις εκδηλώσεις συναντιούνται οι πολίτες μεταξύ τους, συνευρίσκονται με τους καλλιτέχνες, “μια ώσμωση που την έχουμε ανάγκη.”

“Αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις στο κέντρο των Χανίων αλλά και εκτός. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για όλα τα γούστα, για μικρούς και μεγάλους.”

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο νυν πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ Όθωνα Χαραλαμπάκης, ο οποίος ανέφερε “Κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, αυτή είναι η φιλοδοξία μας άλλωστε, θα το διαπιστώσουν οι επισκέπτες και οι κάτοικοι στην διάρκεια των φετινών εκδηλώσεων” ενώ ο κ.Βαρουδάκης τόνισε ότι ” Οι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί με ένα ποιοτικό υπόβαθρο. (…) Η προσπάθεια είναι συνεχής για να μπορέσουμε να δώσουμε ένα άλλο πολιτιστικό στίγμα για αυτή την πόλη που σίγουρα το αξίζει”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook