Έλειψε τρία χρόνια απ' τις τηλεοπτικές οθόνες, διάστημα το οποίο αφιέρωσε στους δύο γιους που απέκτησε με τον ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη.

Η νέα σειρά του MEGA «Κλινική περίπτωση» στάθηκε αφορμή για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη. Για το ρόλο της αλλά και για το πώς ένιωσε όταν πήγε για γύρισμα μετά από το διάστημα απουσίας της από την ΤV, μίλησε στο "TV Zapping".

"Είναι αλήθεια ότι, μετά από τρία χρόνια απουσίας, ήθελα να γυρίσω στη δουλειά με κάτι που να με κέντριζε εμένα πρώτα απ’όλα και συνέβη με το που μου είπαν την ιδέα…Με γοήτευσε πολύ, αλλά αυτό που με γοήτευσε κυρίως είναι ότι θα συνεργαζόμουν με τον υπέροχο Γιάννη Μπέζο, που είναι, πέρα από θαυμάσιος ηθοποιός, κι ένας υπέροχος συνάδελφος. Είχαμε παίξει μαζί στις «Τρεις χήρες» όπου ο Γιάννης έκανε ένα γκεστ και ήθελα πολύ να βρεθώ ξανά μαζί του. Οταν, λοιπόν, ήρθε η πρόταση, χάρηκα πολύ… Απολαμβάνω ιδιαίτερα τα γυρίσματα μαζί του, όπως και με το υπόλοιπο δυνατό καστ της σειράς…
Ξέρεις, πιστεύω πολύ στο γερό καστ - και η δουλειά βασίζεται σ’ αυτό.Το ανέλαβαν, με όρεξη και με μεράκι, ο Γιάννης με τον ικανότατο σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό κι έκαναν θαύματα"!

Για την ηρωίδα που παίζει, η ίδια λέει:

"Η Ανδριάννα είναι η δασκάλα του χωριού που έχει ιδιόρρυθμους και ιδιαίτερους κατοίκους, η οποία ευελπιστεί κάποια στιγμή να γίνει διευθύντρια…Οταν στο χωριό καταφθάνει ο Μάρκος, ο αιμοφοβικός, στρυφνός γιατρός, νιώθει κάτι ξεχωριστό γι' αυτόν και από εκεί και πέρα αρχίζει ένα ζηλευτό… παραμύθι".

Όσο για το πώς ένιωσε την πρώτη μέρα που πήγε για γύρισμα;

"Πολύ όμορφα…Ανυπομονούσα να συμβεί κι ήταν υπέροχα....Μου έλειψε και ο χώρος και η δουλειά πολύ…Ηταν υπέροχα που μεγάλωσα τους δύο γιους μου χωρίς να λείψω από κοντά τους - ήταν απόφασή μου αυτή -, αλλά τώρα, που μεγαλώνουν, μπορώ να τους αφήνω στον υπέροχο μπαμπά τους - πού ’χει μεγάλη υπομονή - για να κάνω τα γυρίσματά μου… Λατρεύω την οικογένειά μου, αλλά θέλω να δουλεύω παράλληλα. Μου αρέσει να τα συνδυάζω τα δύο αυτά".